Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Maak nu je eigen etiketten/labels dankzij de gekleurde labelprinter

Wat is een etiket?

Het is weer tijd om je winkel overzichtelijk te houden. Zo moeten de producten netjes in de schap staan en de artikelpresentaties moeten netjes gepresenteerd te worden. Klanten vinden het fijn, dat de prijzen van de producten in het schap te zien zijn. Hiervoor kun je etiketten of labels gebruiken. Hierin vindt je de artikelcode, productnaam en de prijs van het product. Het is belangrijk dat je de juiste prijs op het etiket hebt staan, omdat de klant van dat prijs uitgaat!

Maak je eigen etiketten in een paar stappen

Er zijn een aantal stappen voordat je een etiket klaar hebt staan voor de klant. Ik ga je in paar stappen uitleggen, hoe je je eigen etiketten kunt maken. De volgende benodigdheden heb je nodig: computer, etiketten papier, gekleurde labelprinter. Maak voor jezelf een overzicht in Excel, hiermee bedoel ik de productnaam, artikelcode en de prijs. Hierdoor kun je zien welke etiket welke productnaam krijgt. Stap 2 leg het etikettenpapier in de printer. Stap 3 verbind je computer met de printer. Stap 4 print de etiketten uit. Stap 5 soorteer de etiketten bij de juiste categorie. Laatste stap is de etiketten uitknippen en bij de juiste schap plakken! Nadat je al deze stappen hebt gevolgd, is het belangrijk de je de etiketten goed bewaard. Leg genoeg etikettenpapier in de printer, zodat je tijdens het geprint niks hoeft aan te vullen.

Opzoek naar een printer?

Ben je opzoek naar een gekleurde labelprinter? Bestel dan nu deze printer. Je bespaart heel veel geld als je zelf je eigen labels uitprint. Ook is het een voordeel dat je zelf alles in de gaten houdt. Wil je hieraan beginnen? Dan raad ik jou eerst aan om informatie op internet te verzamelen. Nadat je informatie hebt verzameld, kun je beginnen met het maken van je eigen etiketten.

 

https://www.idpos.nl