Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Optisch groter laten lijken van borsten

Sommige dames zouden het liefste van de hele wereld wat grotere borsten willen hebben. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle boezem. Maar er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen waardoor je een optisch gevulde bh hebt. Het begint namelijk allemaal al met je houding. Sta je vaak met je rug krom en dus met je borstkast naar binnen, dan lijken je borsten kleiner. Zo staan of zitten is sowieso niet echt bevorderend voor je rug. Sta daarom altijd zo recht op mogelijk, duw je borsten naar voren. Je zal merken dat automatisch je billen naar achteren gaan. Zorg er dus voor dat je je schouders iets naar achteren houd en je heupen iets kantelt, overdrijven kan echter ook en dat is nog minder charmant.

Sommige mensen beweren dat je van bepaalde pillen of medicijnen grotere borsten krijgt, wellicht is dit ook wel het geval maar dan zijn ze in het algemeen ook aangekomen. Bij iedereen is dit anders en ga niet zo maar aan bepaalde pillen voordat je de gevolgen er van weet.

Net als dat je met je gezicht kan doen, kan je je decolleté ook contouren. Op deze manier gebruik je bronzer en een kwast om je borsten te accentueren. Zorg voor een goede stevige bh waarin de borsten niet te veel bewegen alleen op deze manier kan je optisch een grotere boezen creëren. Let er wel op dat je de bronzer genoeg uitsmeert, zo lullig anders.

Daarnaast kan gedacht worden aan het aanschaffen van kipfilets. Nee we praten hier niet over het vlees, maar over de vullingen die je extra in je bh kan stoppen. Stop het niet te vol, het moet nog wel ondersteuning geven. Er zijn dus bepaalde “kipfilets” die je bijvoorbeeld bij de Hunkemöller kan halen, deze leg je vervolgens in je bh en voilà, je hebt een goed gevulde bh.

Mochten deze bovenstaande tips niet helpen om een vollere boezem te creëren. Dan zou je een keer kunnen overwegen om een borstvergroting laten doen. Op deze manier kan je één of twee cupmaten groter gaan, heel veel groter zouden we niet adviseren, het moet er nog wel natuurlijk uit zien. Op deze manier kan je blijvend tevreden zijn over je borsten zonder dat de telleurstelling weer terug komt als je je bh uit trekt. Bekijk altijd alle borstvergroting informatie voordat je het gaat laten doen.

http://www.faceland.nl