Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Taffe industriele tafels, Industriele tafel

Welkom bij taffe industriele tafels, bij taffe worden tafels gemaakt op maat en met hout naar keuze. Voor een industriee tafelgeheel naa wens kunt u terecht op onze website waar het online aanbod te zien is. Voor een Eiken tafel, of wagonplanken tafel kunt u bij ons terecht. Bij taffe zijn we zeer ervaren in het vervaardigen van staal en hout. Houtbewerking is onze passie naast het bewerken van staal en dit ziet u terug in de tafelmodellen. Kortom voor een industiele tafel naar wens moet u bij taffe zijn.

Aanbod industriele tafels

Op de website kunt u terecht bij de webshop, in de webshop worden diverse tafels aangeboden. Al deze modellen zijn geheel op maat te bestellen en met hout naar keuze. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een inustriele tafel met een grenenhouten tafelblad, industriele tafels met een eikenhouten tafelblad of een robuuste wagonplanken tafel. In alle gevallen zal het hout worden behandeld tegen vocht met een stootvaste en hittebestendige verf. De onderstellen worden voornamelijk op maat gemaakt en gelast. Bijvoorbeeld de tafelonderstellen gemaakt van kokerprofielen en buizen worden geheel met de hand aan elkaar gelast. Naast deze tafels kan er ook gekozen worden voor een onderstel wat gelaserd is met een lasermachine. Deze machine laserd uit een dik stuk staal een ontwerp geheel gemaakt door taffe industriele tafels. Kortom een unieke tafel van taffe word dan geheel en zeer precies gemaakt. Naast de gelaserd onderstellen worden er ook gietijzeren onderstellen aangeboden. Deze industriele tafels hebben een machine onderstel als tafelpoten.

In hoogte verstelbare tafels

Naast alle andere modellen hebben we ook een aanbod van in hoogte verstelbare tafels. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar doormiddel van een handwiel. Er is gemakkelijk aan het wiel te draaien wat het tafelblad in hoogte veranderd. Het tafelblad blijft netjes in hoogte staan wat erg handig is voor te geruiken als staantafel of aan te zitten met krukken. www.taffe.nl

Tafelbladen houtsoorten

Er kan voor de industriele tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout. En bij deze houtsoorten kan er weer gekozen worden voor verschillende sooten houtbehandelingsmethode. Zou kan er bij het genenhout bijvoorbeeld gekozen worden voor onbehandeld grenen, grijs grenen, donker bruin of zwart. Wat bij de eiken tafel hetzelfde geval is. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor de gebostelde of de gelakte versie. In beide gevallen kan er ook gekozen worden voor een laklaag. Heeft u vragen dan kunt u bij ons altijd om exta info vragen.

http://www.taffe.nl