Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

Vandaag uw auto verkopen | Hoogste prijs | Geen kosten of risico | erkende garagisten

Uw auto voor de beste prijs verkopen? De autoveiling Besteautobod helpt u hierbij! U kunt namelijk gratis en vrijblijvend gebruik maken van de veiling en uw auto verkopen aan de beste prijs! Verkopen kan altijd aan een erkend autobedrijf, en daardoor loopt u geen risico. Wilt u weten wat uw auto waard is? Probeer de veiling dan eens kosteloos uit!

 

Zoekertjes niet de beste verkoopmethode

Een auto verkopen via een zoekertje is in veel gevallen niet zo efficiënt. Er zijn namelijk veel mensen die een onnozel bod uitbrengen waar u niets aan heeft. Dit levert u frustratie op en kost daarnaast tijd. Een ander veel gehoorde klacht is dat potentiële koper niet op de afspraak verschijnen en u laten zitten. Wanneer zij wel komen, willen zij onderhandelen over de prijs, ook al wanneer deze vooraf is overeengekomen. Met de autoveiling heeft u hier géén last van.

 

Auto verkopen via de autoveiling

Uw auto verkopen via de autoveiling is snel en gemakkelijk, en levert u geen frustratie op. U krijgt namelijk vooraf een bod waarvoor u daadwerkelijk uw auto kunt verkopen. U maakt een afspraak waar en wanneer de koper de auto kan komen ophalen. De auto verkoopt u zonder gedoe aan het afgesproken bod. Zo simpel is het!

 

Het aanmelden is snel geregeld

Het aanmelden van uw auto bij de veiling is snel geregeld en kost u niets. U ontvangt binnen 24 uur het hoogste bod, welke vrijblijvend is. Uw auto verkopen is dus niet verplicht. Verkopen kan gratis en u maakt een afspraak waar en wanneer uw auto opgehaald kan worden voor het afgesproken bedrag.

 

Geen keuring voor verkoop vereist

Een auto laten keuren voor verkoop is voor particulieren normaal gesproken verplicht. Gaat u uw auto verkopen via een autoveiling, dan hoeft u niet uw auto te laten keuren voor verkoop. Daardoor bent u minder tijd kwijt en kost het u geen geld. Ook een auto die is afgekeurd kunt u probleemloos verkopen. Vermeld dit bij de omschrijven en u zult zien dat u alsnog een goed bod op uw auto ontvangt. Het bod is vrijblijvend dus u hoeft het niet te accepteren. Verkopen kan direct!

Ongeval wagen verkopen

Heeft u een ongeval wagen en wilt u deze verkopen? Ook in dat geval bent u aan het juiste adres bij de autoveiling. Het netwerk aan autobedrijven is namelijk voorzien van een groot aantal herstelling bedrijven welke meer voor uw wagen teruggeven dan reguliere autobedrijven. Probeer het zelf maar eens gratis en vrijblijvend uit en laat u verrassen!

 

Ieder voertuig welkom

Heeft u een personenwagen die u wilt verkopen of een bedrijfswagen? Bij Besteautobod is ieder voertuig welkom, ook een camion, camionette, cabrio, of ander voertuig. Het netwerk aan autobrijven telt altijd meerdere potentiële kopers die u graag een goed bod doen. Het hoogste bod sturen wij naar u door. U beslist of u de auto wilt verkopen of niet. Zonder kosten en zonder risico kunt u uw auto verkopen.