Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Wil je gemakkelijk je voorraad tellen? Koop dan een pda bij idpos webshop

Soorten systemen

Met wat voor soort systeem werk jij in de winkel. Iedere winkel heeft wel een systeem, met systeem bedoel ik de manier waarop een winkel werkt. Zo heb je een kledingwinkel die op een speciale manier de producten in een magazijn opslaat, aan de hand van een apparaat kunnen ze zien waar de producten in het magazijn liggen. Het is binnenkort weer tijd voor de inventarisatie. Dat betekent dat al het voorraad in het bedrijf geteld moet worden. Aan de hand van een PDA kun je precies zijn wat je voorraad is. Door deze apparaat kost het je veel minder tijd om de producten 1 voor 1 te tellen. Het is belangrijk dat je in de PDA iedere keer je voorraad bijhoudt, anders klopt de voorraad niet meer.

Voordelen en kenmerken

Een pda is een klein draagbaar toestel die veel documenten opslaat. Afkorting hiervan is een personal digital assistant. Deze toestel heeft veel kenmerken die je kunt gebruiken.  Het voordeel van deze apparaat is dat je gemakkelijk gegevens kunt wisselen tussen de computer en de pda. Hierbij kun je dus alles via de computer op de pda wijzigen. Dit gebeurt niet via bluetooth, vaak krijg je een usb-kabel erbij. Deze draagbaar toestel biedt veel mogelijkheden zoals een adresboek, telefoonlijst, agenda en nog veel meer. De functies van deze apparaat zijn software van financiële zaken, gps-navigatie en rekenbladen. Natuurlijk heeft deze apparaat meerdere mogelijkheden, voor meer informatie raadpleeg de idpos webshop. Op deze webshop vind je alle informatie, waar jij opzoek naar bent. Het assortiment is heel breed. Naast een pda verkopen zij ook printers/ scanners/ kassa’s/ software.

Webshop

Ben je benieuwd naar de webshop? Raadpleeg dan snel de website! Als je niet uitkomt met het uitzoeken van het product, dan kun je altijd nog je vraag via de live chat stellen. Als de live chat gesloten is, kun je ook een mail sturen.

 

https://www.idpos.nl/