Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

4-Vision innovatiebox

4-VISION

4-VISION snapt heel goed wat er van ze verwacht wordt en ook waar de klant niet op zit te wachten. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en streven naar optimale tevredenheid. Hiervoor wordt altijd een vaste prijs berekend, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ze zorgen er altijd voor dat de jaarrekening en de aangifte foutloos worden ingediend bij de Belastingdienst. Ze pakken het nét even iets anders aan dan de concurrenten. Door hun eigen en de processen van de klant te digitaliseren, houden ze tijd over om dienstverlening te bieden die van toegevoegde waarde is.

De innovatiebox

Bij 4-VISION staan ze bekend op de jarenlange ervaring. Ze hebben daarnaast ruime ervaring in de toepassing van de innovatiebox. Hiermee worden er afspraken gemaakt met de Belastingdienst over de winst die in de innovatiebox terecht komt. Wanneer komt men in aanmerking voor een innovatiebox? Als de onderneming een innovatie heeft gedaan waarmee voordeel wordt behaald en als de innovatie tot stand is gekomen met WBSO. WBSO is de fiscale regeling voor research en development. Voldoet u aan deze twee voorwaarden? Dan helpen de fiscalisten van 4-VISION u graag met alles rondom de innovatiebox.

Waarom 4-VISION?

Er wordt altijd gewerkt met een vast bedrag per maand en met onbeperkt advies. Daarnaast ontvangt de klant elk jaar de jaarrekening en wordt de aangifte geregeld. Door te werken met een vast bedrag per maand, weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is. Dit is gemakkelijk om mee te nemen met de begroting. Daarnaast is de klant altijd verzekerd van het beste advies, omdat 4-VISION jarenlange ervaring heeft.

De mogelijkheden van 4-VISION

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking of om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. De fiscalisten van 4-VISION staan voor u klaar om de beste keuzes op financieel gebied voor u te maken.

https://www.4-vision.nl/