Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Benut de vele voordelen van een nieuwe systeemhelm

De nieuwe systeemhelmen van deze tijd komen in allerlei kleuren en verschillende prints. Maar je kunt natuurlijk ook een universele look aanmeten en een zwarte, matte of glanzende systeemhelm nemen. Vooral voor mensen met bril is een systeemhelm zeer praktisch. Deze valhelmen maken het mogelijk dat je je vlugger kunt identificeren bij controles of tankstations, omdat je het gezicht eenvoudiger kunt tonen. En met een harde buitenschaal van thermoplast of polycarbonaat zit je goed beschermd.

 

Spit het online aanbod aan systeemhelmen door

Een nieuwe systeem helm betekent dat je een valhelm waarvan het kingedeelte opklapbaar is in huis haalt. Er zijn diverse online winkels die van fabrikanten allerlei modellen en uitvoeringen systeemhelmen aanbieden aan derden. Al surfende op het web en door de categorieën zwervend kun je jouw zoekresultaat verfijnen en toesnijden op jouw wensen en budget. Van merken als Blauer, Shuberth of Shark zijn goed vertegenwoordigd. De prijzen variëren van zestig euro voor aanbiedingen tot exclusievere merken voor honderden euro’s. Kies een systeemhelm die bij je past en jouw portemonnee toelaat; sommige merken doen systeemhelmen tegen zeer voordelige prijzen de deur uit.

 

Stem het type systeemhelm af op jouw wensen en budget

Gemaakt van thermoplast of polycarbonaat zijn systeemhelmen bijna niet stuk te krijgen. Je draagt bij aan een veiligere deelname aan het verkeer en kunt jouw gezicht sneller tonen bij stoppunten, controles of het tankstation. Het assortiment dat online vindbaar is, is erg uiteenlopend en je kunt eventueel ook een helm met een bepaald motief of kleurenpatroon erop nemen als jouw hart dat begeert. En binnen enkele zul je, nadat het pakket met de nieuwe systeemhelm binnen is, door de straten van jouw omgeving kunnen crossen.