Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Gemeente Traineeship

traineeship gemeente

Net klaar met uw opleiding, maar moeite met werk vinden? Ga werken bij de gemeente. Newpublic stoomt jong talent klaar om te werken bij de gemeente. Dankzij de traineeship gemeente leert u uw talenten en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Hoe een Traineeship Gemeente  precies werkt? Dat leest u hier.

Opdrachten

Wat voor opdrachten kunt u verwachten als u een traineeship gemeente volgt? U wordt gelijk in het diepe gegooid, met de nodige begeleiding, en kunt direct aan de slag. U bent bijvoorbeeld werkzaam als projectleider, procesbegeleider of organisatieadviseur. U betrekt de bewoners bij projecten en werkt mee als volwaardige medewerker.

De juiste begeleiding en vergoeding

Tijdens uw traineeship gemeente staat u er niet alleen voor. U krijgt de nodige begeleiding om meer te leren over het werken bij de gemeente. Daarnaast dient Newpublic  ook altijd als begeleiding tijdens het proces. Als trainee krijgt u ook een vergoeding voor uw werkzaamheden. Het is hiermee een handige manier om te ontwikkelen, groeien en wat bij te verdienen.

Wilt u ook aan het werk in de gemeente? Bekijk of een traineeship gemeente dan iets voor u is. U kunt meer informatie vinden of solliciteren voor een traineeship via onze website.