Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Hoe kom je aan meer volgers?

Ben je op zoek naar meer volgers voor één van je social mediakanalen? Dan heb je talloze mogelijkheden op dit te bereiken. De beste manier is natuurlijk om dit vanuit het niets op een organische manier op te bouwen, maar dit is niet altijd even makkelijk, vooral als je een beginnend bedrijf hebt of een beginnend influencer bent. In je zoektocht naar meer volgers zal je er snel achter komen dat er vele aanbieders op het internet te vinden zijn die volgers verkopen voor bijvoorbeeld Instagram. Toch zijn er ook manieren om het op eigen houtje te bereiken.

 

Volgers kopen

De meest voordehand liggende manier om meer volgers te krijgen op social mediakanalen als Instagram is toch wel het kopen van volgers. Zo heb krijg je op een snelle en betrouwbare manier een grote hoeveelheid volgers op je profiel, zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. Natuurlijk moet je hier dan wel een som geld voor neertellen, maar hoeveel dit is hangt af van de hoeveelheid volgers die je gaat kopen. De meeste mensen zullen beginnen met het kopen van enkele honderden volgers en dit valt in prijs best mee. Het hangt ook af van de interactie van je volgers hoeveel je zult moeten betalen.

 

Is het wel slim en veilig om volgers te kopen?

Over het algemeen is het zeer handig om volgers te kopen, omdat je zo op een gemakkelijke en snelle manier vele volgers krijgt. Ook is het over het algemeen erg veilig om volgers te kopen, aangezien de meeste leveranciers van volgers alleen vragen om je gebruikersnaam. Afrekenen gaat in de meeste gevallen eenvoudig online met iDeal of met creditcard, waarna je volgers snel worden bijgeladen. Let er wel op dat je niet in een keer té veel volgers koopt, want dit kan erg onbetrouwbaar en onnatuurlijk overkomen op echte gebruikers. Dan zou het kopen van volgers averechts werken en dat wil je niet.

 

Strategische manier om meer volgers te krijgen

Met een beetje strategisch denken kom je ook al een flink eind om meer volgers te krijgen. Dit kun je doen door goed na te denken wat de doelgroep is die je wilt bereiken. Denk vervolgens na over hashtags die hen zullen aanspreken, en gebruik deze volop. Zo wordt jouw profiel gemakkelijk gevonden door diegenen die het kan interesseren. Begin ook met het volgen van relevante accounts. Daarnaast kan het plaatsen van reacties en likes ook leiden tot meer volgers, want op deze manier geef je je account meer zichtbaarheid. Probeer tevens alleen de posten wanneer jouw doelgroep online is.