Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Mooie keukenkranen

Een keukenkraan is niet meer weg te denken uit onze keuken. het is een van de meest gebruikte dingen in deze ruimte. Water uit de kraan wordt gebruikt voor allerlei doeleinden. Er wordt mee gekookt, gepoetst, afgewassen of het wordt opgedronken. Hoewel veel mensen nog steeds water in de supermarkt kopen in plastic flessen in plaats van dit thuis uit de kraan te pakken.

Deze mensen vinden het water niet lekker uit de kraan. Gelukkig zijn hiervoor ook oplossingen bedacht. Kranen worden steeds functioneler en daarnaast zien ze er tegenwoordig ook heel anders uit. Welke stijl keuken je ook hebt er is altijd wel een kraan die er bij past.

Handige kranen

Wil je een keukenkraan met een hendel of met twee knoppen. Of wil je liever een kraan met een filter er in, zodat je heerlijk schoon water krijgt om te drinken. Dit filter gaat de nare smaakstoffen verwijderen die in ons water zitten, zodat je heerlijk drinkwater krijgt.

Ook kun je kiezen voor een kraan waar direct kokend water uitkomt. Dit is reuze handig voor het koken of voor het maken of steriliseren van babyflesjes. Vaak zitten er bij deze kranen wel een aparte hendel op voor het koude en warme water.

Je kan ook kiezen voor een kraan die het water extra koel schenkt of die koolzuur toevoegt aan het water. Zo kun je het mineraalwater uit de winkel nog meer nabootsen thuis. En je kan ook nog kiezen voor een kraan met een douchekop er aan. Deze kan zowel geïntegreerd zijn of er los bij aan zitten. Zo kun je snel groente wassen of de afwas doen.