Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Uitdagende vacatures voor schadebehandelaars vind je bij Rochewood

Vacatures voor schadebehandelaars bij Rochewood

Rochewood heeft vacatures voor schadebehandelaars die excelleren in hun werk en erover denken om een volgende carrièrestap te maken.
Als schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van schadedossiers en houd je contact met alle betrokkenen. Plezier hebben in contact met mensen, inlevingsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn onmisbare kenmerken voor een schadebehandelaar, evenals grondige materiekennis en ervaring met de gebruikelijke procedures.
Om een excellente schadebehandelaar te zijn beschik je ook nog over een dosis overtuigingskracht en een goed ontwikkeld gevoel van optimale oplossingen, zodat je op een voor alle partijen prettige manier schadegevallen kunt afhandelen.

Vacatures voor schadebehandelaars van waarde

De afgelopen jaren timmert Rochewood flink aan de weg als dienstverlener voor banken en verzekeringsbedrijven. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze professionals hebben we regelmatig vacatures voor schadebehandelaars. Het gaat dan meestal om detachering, maar soms ook om interim functies, freelancers, trainees en vacatures voor onbepaalde tijd. Een belangrijke eigenschap die we zoeken bij kandidaten is de ambitie om waardevol te zijn voor de organisatie waar ze worden geplaatst. Wil jij ook waardevol zijn voor de organisatie waarin je werkt? Kijk dan op onze website voor de verschillende manieren om met ons in contact te komen of om onze huidige vacatures voor ambitieuze schadebehandelaars te bekijken.

Vacatures voor schadebehandelaar die optimaal willen functioneren

Wij vinden dat je alleen waardevol kunt zijn wanneer je het naar je zin hebt. Pas dan kun je optimaal functioneren. Daarom hechten we aan regelmatig persoonlijk contact om van jou te horen hoe het met je gaat en organiseren we periodieke bijeenkomsten waar je collega’s van Rochewood ontmoet, om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren. Buitengewoon waardevol voor je persoonlijke groei zijn de vaste evaluatiemomenten, waar wij met jou en met de opdrachtgever bespreken wat er nóg beter kan. Ook stimuleren we je op verschillende manieren bij het volgen van opleidingen en trainingen, zodat je op een nóg hoger niveau als schadebehandelaar kunt functioneren.

Heb je interesse in onze  vacatures voor schadebehandelaars? Kijk snel op onze website www.rochewood.nl en neem contact op.

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/